Fendt 724 Gen6 Profi Plus

van der Sluis heeft deze nieuwe Fendt 724 Gen6 Profi Plus bij ons afgeleverd. Deze zware trekker wordt ingezet voor divers landwerk zoals ploegen, kilveren e.d.
John van Kuijeren zal dagelijks met deze trekker aan het werk zijn. Op de foto; John van Kuijeren en Pieter van Kooten namens van der Sluis B.V.


Tulpenselectierobot

Met het tulpenselectie seizoen voor de deur starten wij dit jaar met een nieuw aangeschafte selectierobot. Dit om de kwaliteit van onze partijen op het hoogste niveau te houden.

De tulpenselectierobot rijdt met behulp van GPS autonoom over het perceel. Camera`s scannen de tulpen tijdens het rijden, waarna de beelden geanalyseerd worden op ziektebeelden. De selectierobot zorgt vervolgens voor behandeling op het blad.

 

 

 


Lelie tellijn

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe tellijn die voor 90% in eigen werkplaats is ontworpen en gefabriceerd door Rene Duin in gebruik genomen.
Met deze nieuw lijn kunnen we nog efficiƫnter werken dan in het verleden.
Doordat de lelies per maat over de lijnen gaan en niet zoals in het verleden alle maten tegelijk uit de weegteller weg geteld werden, is de capaciteit met meer dan 30 % toegenomen.
Hierdoor hopen we de lelies in een kortere periode te kunnen verwerken en dus eerder bij de klanten af te kunnen leveren.